Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megint összecsaptak a csokoládék

A Mindenár.hu ismét szemezgetett az áruházi akciókból, a 13 forintos kifli, a 140 forint alatti kenyér mellett a táblás csokik ismét összecsapnak.

A Mindenár már írt arról, hogy a táblás csokik ára meglehetősen széles sávban szóródik, ezen a héten ismét fókuszba kerültek. A karácsonyi szezonnak köszönhetően az ismnertebb márkák (Boci, Milka) táblái 200 forint alatt kaphatóak több áruházláncban (Tesco, Spar, Penny).

Bár szaloncukor minden áruházláncban kapható, jellemzően 900-1200 forintos kilós áron, országos akcióba azonban csak kevesen tették be, a Tesco a kimért szaloncukor kilóját 745 forintért kínálja, aki márkásat venne, az Auchanban talál 1599 forintért közel 40 dekás Milkát.

 0
Tovább

Hol érdemes szaloncukrot venni?

A szaloncukor kilóját az akciós kínálatok szerint a héten a legolcsóbban 750-770 forintért lehet megvenni, a márkás szaloncukrok ára azonban jóval magasabb.

Az egyik legnépszerűbb karácsonyi termék, a szaloncukor egyelőre nem mindegyik lánc heti akciós ajánlatában jelent meg, de azért találni kedvező ajánlatot.

 0
Tovább

Legfrissebb bejegyzések