Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Külföldön rákaptak a magyar csokira

Jól teljesítettek a magyar csokicégek: jóval több termékük ment külföldre, ennek ellenére még mindig több csoki érkezik külföldről.

Érdekes csokitendenciák rajzolódnak ki az agrárium tavalyi mérlegéből. Az Agrárpiaci Információk havilap friss száma többek között a magyar mezőgazdaság tavalyi külkereskedelméről ír, az egyik legérdekesebb adatsor pedig Magyarország csokoládémérlegét mutatja be.

 0
Tovább

Figyelje a csokikat, a felét megspórolhatja!

Mikulás-csomagokba kerülő táblás és szeletes csokik az egyik leginkább változó árú termékek közé tartoznak. A márkás táblás csokik akció nélkül 300 forint körüli áron vagy, annál drágábban kaphatóak, de sokszor akcióznak velük, olyankor 50-130 forinttal is olcsóbbak lesznek - derül ki a Mindenár.hu adataiból. A héten egyébként több márkás táblás csoki 200 alatt kapható, az egyik prémium kategóriába sorolt csoki pedig a megszokottnál jóval olcsóbb.

A csokinak tulajdonképpen mindig szezonja van, de a december a Mikulás és a karácsony miatt különösen fontos hónap, így a kérdéses termékek ára is a középpontba kerül. A Mindenár hőnapok óta figyeli a csokoládék bolti árát, és kijelenthető, hogy az egyik legváltozékonyabb termékről van szó.

 4
Tovább