A Mindenár.hu válogatása szerint a lencse kilós ára 270-400 forint körül alakul, a virsli kilónként 400 forintról indul. 

A boltláncok a karácsony után ráfordultak a szilveszterre: többek között lencsékkel, pezsgőkkel és virslikkel akcióznak. A Mindenár.hu áttekintette a boltok akcióit a szilveszteri alaptermékekre koncentrálva.

Valamennyi áruházban rengeteg pezsgő, sör, virsli és lencse került az akciós kínálatba. A lencse kilós ára 300 forint alól indul, de van 400 forint feletti egységár is. 

A virsliknél is nagyon széles a kínálat. A baromfivirsli kilója közel 400 forint, frankfurti virsliből egy kiló 500-600 közötti áron vihető haza több áruházláncból. A sima sertésvirsli 750 grammos kiszerelésben 380 forintba kerül. 

A virslihez passzoló mustár kilós ára 400-800 forint között szóródik márkától függően. A pezsgőkből már márkás is kapható 600 forint alatt, az egyik legismertebb márka, a Törley palackjáért sem kell 800 forintnál többet adni több áruházláncban. 

Ha tetszett ez a poszt, vagy aa többi bejegyzés, akkor kövesse a Mindenár.hu-t a Facebookon!

Korábbi bejegyzések (az adott posztban szereplő árinformációk az adott hétre - időszakra - vonatkoznak, azóta jellemzően nem érvényesek):

Mikor kerüljük el a boltokat?

Összecsaptak a csokik

Elbúcsúzott a drága liszt

A Penny betört a belvárosba

Figyelje a csokikat, a felét megspórolhatja!