Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szeretnél olcsóbban Túró Rudit venni? Rajta!

Érdemes körülnézni, mert nagyok a különbségek. 

Az egyik legnépszerűbb termék Magyarországon a Túró Rudi, amelyből a legismertebb márka (Pöttyös) rendre felbukkan az áruházak akciójában, ahogy erről már korábban már több alaklommal is írtunk. 

Túró Rudi árkörkép Mindenár.hu

Ezen a héten is számottevőek a különbségek Rudi-fronton. Mivel eltérőek a kiszerelések (1 darab, 6 darab, 10 darab), ezért most is a kilós ár a mérvadó. Ezt nézve az Aldi adja a legolcsóbban a Túró Rudit, a 6 darab 30 grammos Rudit 399 forintért kínálja a boltlánc, ami valamilvel több mint 2,2 ezer forintos kilós árnak felel meg. Ez kedvező árnak mondható, bár volt ennél olcsóbb is, a Pöttyös Rudinál a 2 ezer forint alatti kilós ár a legjobb, de arra ritkán van példa. 

Az Aldi után a Príma következik, ahol az 5 darab 51 grammos (óriásnak nevezett) Rudi 629 forint, így a kilós ár közel 2,5 ezer forint. Ma a Lidl jön, ott szintén közel 2,5 ezres kilós áron megy a Rudi, a kiszerelés ugyanaz, mint az Aldinál (6x30gramm). A Sparban és a Tescóban pontosan megegyezik a kilós ár: 2663 forint. A Spar egyébként 10 darab 30 grammos Rudit ad, a Tesco pedig 1 darab 30 gramosat 79 forintért. A Prímában nem cak a már említett 5x51 grammos csomag akciós, hanem a 6x30 grammos is, ám utóbbi 519 forint, ami 2883 forintos kilós ára jelent. Ennél a kiszerelésnél maradva az is látszik, hogy az Aldiban 399, a Lidlben 449, a Prímában pedig 519 forintba került ugyanaz a termék, tehát a Prímában 30 százalékkal drágább. 

A Rudi-versenyben még szerepel a Penny saját márkás terméke, 5 darab 30 grammos Rudit ad a boltlánc139 forintért, ami ezer forint alatti (927 forintos) kilós árat jelent.

A Mindenár.hu Facebook-oldalát itt szeretheti.

Mindenár.hu-posztok az utóbbi napokból, hetekből:

Feketepontot kapott a zsírszegény tej

Hogyan használjuk a vajat? Egyszerűen csodát tesz a hússal

Hogyan válasszunk fagyizót?

Vaja olcsón vagy drágán? Háromszoros különbség az árakban

Legyél te is padlizsánszakértő!

 0
Tovább

Többet kell adni a Túró Rudiért

Egy hónappal ezelőtt még volt a boltláncok kínálatában viszonylag olcsón, 2 ezer forintos kilós áron Pöttyös Túró Rudi, most azonban 2140 forintról indulnak az árak. 

A boltláncok akcióinak szinte állandó szereplője a Pöttyös Túró Rudi, az árak azonban változékonyak. A Mindenár.hu egy hónapja írt arról, hogy 20 százalék eltérés is lehet a kilós egységár alapján. Az akkori kínálatban 1,99 - 2,5 ezer forint között volt a kilós ár, mára azonban feljebb mentek az árak. 

A heti akciós kínálatban a legalacsonyabb kilós ár az 51 grammos Rudinál jön ki, a Tescóban és a Reálban is 109 forint, így egy kiló 2137 forint. 

Sokszor a több darabból álló csomagoknál lejjebb megy az egységár, ám ez a logika most megdől. A Lidlben kapható 6 darab 30 grammos Túró Rudiból álló csomag 429 forint, ami 2380 forintos egységárat jelent.

Forrás: Mindenár.hu

A Tescóban ugyanez 479 forint, a tízdarabos pedig 799 forint, mindkettő kilonként 2660 forintra jön ki.  Egy hónapja a legolcsóbb 8 darab 30 grammos Rudiból álló szett került 449 forintba.

A Pennyben a szintén 30 grammos Retró Rudi darabja 79 forint, kilónként 2633 forint, a Coopokban pedig a sima 30 grammos Rudi darabja 85 forint, ami 2800 forint feletti kilós árnak felel meg. 

Ha tetszett a poszt, és érdekli a bolti árak alakulása, akkor kövesse a Mindenár.hu-t a Facebookon!

Korábbi bejegyzések (az adott posztban szereplő árinformációk az adott hétre - időszakra - vonatkoznak, azóta jellemzően nem érvényesek):

Melyik tej üres? - tejiránytű a vásárláshoz

Felsorakoztak a tejfölök - spórolni is lehet velük

A boltláncok rangsora: mennyi bevétel termel egy dolgozó?

Mikor kerüljük el a boltokat?

 0
Tovább

Húsz százalékkal eltérnek a Túró Rudi-árak

A héten több áruházlánc is árulja a Túró Rudi 8 szeletes csomagját. A legolcsóbb ajánlat 449 forint, de máshol 20 százalékkal drágább ugyanaz.

A most futó akciós hét egyik legérdekesebb szereplője a Pöttyös Túró Rudi, amelynek 6 plusz 2 darabos (összesen 240 grammos) kiszerelése mindjárt négy áruházláncban kapható.

Azonban az akciós árak közel sem azonosak, és itt most nem néhány forintról van szó. A legolcsóbb csomag 449 forintért kapható, a legmagasabb ár pedig 545 forint - derül ki a Mindenár.hu friss válogatásából.

Forrás: Origo

 1
Tovább

Mennyibe kerül most a magyar slágermárka?

Széles sávban mozog a legismertebb márkájú Túró Rudik és a hozzá hasonló túródesszertek ára. Kilóra vetítve bő félezer forint különbség van az azonos gyártó termékei között, a saját márkás termékek jóval olcsóbbak.

Az idén évfordulóhoz érkezett a Pöttyös Rudi, amelyet tavaly a legkedveltebb magyar márkának választottak a magyarok a Gfk Piackutató és a Superbrand felmérése szerint. A slágertermék története ugyanis 1954-ben, magyar szakemberek Szovjetunióban tett látogatásával kezdödött. (A nagyüzemi gyártás azonban csak jóval később, 1968-ban kezdődött.)


Forrás: Mindenár.hu

A Mindenár.hu az évforduló alkalmából, megvizsgálta, hogy mennyibe kerülnek a legismertebb Túró Rudi-márka termékei és a hozzá hasonló túródesszertek az áruházláncokban.

 0
Tovább