A héten több áruházlánc is árulja a Túró Rudi 8 szeletes csomagját. A legolcsóbb ajánlat 449 forint, de máshol 20 százalékkal drágább ugyanaz. 

A most futó akciós hét egyik legérdekesebb szereplője a Pöttyös Túró Rudi, amelynek 6 plusz 2 darabos (összesen 240 grammos) kiszerelése mindjárt négy áruházláncban kapható.

Azonban az akciós árak közel sem azonosak, és itt most nem néhány forintról van szó. A legolcsóbb csomag 449 forintért kapható, a legmagasabb ár pedig 545 forint - derül ki a Mindenár.hu friss válogatásából. 

Forrás: Origo

Az Aldi kezdi a sort, ahol 449 forintot kérnek a 8 darab 30 grammos édességért, ami kilós áron 1900 forint alatti összeget jelent. Ez az ár kedvezőnek mondható a szóban forgó Rudik kilós ára jellemzően 2-2,5 ezer forint között szóródik. 

A következő versenyző a Reál, ahol 499 forintért kapható a termék, itt a kilós ár 2079 forintra jön ki. A Tesco és a Spar lényegében azonos áron, előbbi 542, utóbbi 545 forintért adja a Rudikat, így a kilós ár 2258-2270 forintot tesz ki. Az említett négy boltlánc azonos terméket kínál a vásárlóknak, míg az Auchan egy másik, de hasonló termékkel száll harcba: a Piros Kockás nevű - darabonként 30 grammos - túródesszert hatos csomagját 359 forintért adja, így kilós ár 1994 forintra jön ki. A CBA-ban a Milli terméke kapható 55 forintért, ami 1833 forintos kilós árat jelent. 

Ha tetszett ez a poszt, vagy a többi bejegyzés, akkor kövesse a Mindenár.hu-t a Facebookon!

Korábbi bejegyzések (az adott posztban szereplő árinformációk az adott hétre - időszakra - vonatkoznak, azóta jellemzően nem érvényesek):

Melyik tej üres? - tejiránytű a vásárláshoz

Felsorakoztak a tejfölök - spórolni is lehet velük

A boltláncok rangsora: mennyi bevétel termel egy dolgozó?

Mikor kerüljük el a boltokat?